Cukiernie

Dulce de Leche – kajmak argentyński, dedykowany do wytwórców ceniących, jakość i szukających kajmaku bez tłuszczów roślinnych.

 Skład: mleko świeże, mleko w proszku, cukier.

  • Produkt doskonale nadaje się do przekładania wafli, babeczek, ciast i tortów, jako nadzienie do szprycowania
  • Produkt termostabilny
  • Bez GMO i sztucznych konserwantów.
  • Nie zamarza, schłodzony lekko gęstnieje utrzymując połysk
  • Nie krystalizuje się
  • Temp. przechowywania do 10 stopni C.
  • Dostępne są dwie odmiany dla cukierników, różniące się konsystencją

Pastelero

Gęste, doskonałe do nadziewania przed wypiekiem, do zastosowania na zewnątrz ciast, utrzymuje połysk i nadany kształt

Raffole

Mniej gęste, doskonałe do szprycowania ciast po wypieku