Lodziarnie

Przedstawiamy w 100% naturalne bazy do produkcji lodów. Wszystkie zostały stworzone ze starannie wyselekcjonowanych, naturalnych składników. Bazy te pozwalają na wyprodukowanie lodów o niesamowitym oraz niepowtarzalnym smaku.
Wyróżnia nas brak jakichkolwiek konserwantów, barwników czy polepszaczy. 

Topping

Do variegowania, polewania i dekorowania lodów, deserów lodowych i kuwet.

Dodatkowo do postawy surowcowej dodano:

  • armoat naturalny

Opakowanie: 
puszka 3,0 kg z wieczkiem

Termin ważności: 
18 miesięcy

Dozowanie: 
według uznania

Variegato

DO varigowania, przekładania, marmurkowania lodów takich jak m.in Snickers, 3 Bit itp. 

Dodatkowo do podstawy surowcowej dodano:

  • Zagęszczacz naturalny agar 0 agar 

Opakowanie: 
puszka 3,0 kg z wieczkiem

Termin ważności: 
18 miesięcy

Dozowanie: 
według uznania

Pasta

Do produkcji oryginalnych lodów o smaku “Dulce” oraz “Mleczny karmel”.

Dodatkowo do podstawy surowcowej dodano:

  • palony cukier

Opakowanie: 
puszka 3,0 kg z wieczkiem

Termin ważności: 
18 miesięcy

Dozowanie: 
od 18 do 50g na 1kg mieszanki bazowej

Concentrato

Nowy produkt w ofercie Huso z linii lodowej Dulce de leche. Do produkcji oryginalnych lodów o smaku “Dulce” – “Mleczny karmel” oraz wielu innych rodzajów lodów. 

Dodatkowo do podstawy surowcowej dodano:

  • palony cukier,
  • syrop glukozowy
  • aromat naturalny

Opakowanie: 
puszka 3,0 kg z wieczkiem

Termin ważności: 
18 miesięcy

Dozowanie: 
według uznania

Tabela niedostępna na urządzeniach mobilnych 🙁

Gramatura Data ważności Ilośc sztuk na warstwie Ilość warstw na palecie Ilość sztuk/ilość warst na palecie
Concentratro
0,98 kg
18 miesięcy
72
9
648 / 635 kg
Pasta
3 kg
18 miesięcy
36
7
252 / 756 kg
Variegato
3 kg
18 miesięcy
36
7
252 / 756 kg
Topping
3 kg
18 miesięcy
36
7
252 / 756 kg